Χονδρική

Ο καφές, από τη φάρμα έως τη κούπα μας, διανύει ένα μεγάλο ταξίδι και έρχεται σε επαφή με πολλούς αξιόλογους ανθρώπους. Εμείς στο The Roosters, αναγνωρίζουμε αυτή τη διαδρομή και είμαστε υπεύθυνοι για το τελικό προϊόν.

Έχοντας αποκτήσει χρόνια εμπειρία πάνω στη προμήθεια πράσινου καφέ, το καβούρδισμα και το σερβίρισμα της καλύτερης εκδοχής του, βρισκόμαστε πια σε θέση να μπορούμε αυτή μας τη γνώση να τη μοιραστούμε.

Μας αρέσει να συνεργαζόμαστε με σπουδαίους ανθρώπους και εξαιρετικές επιχειρήσεις και είμαστε περήφανοι που βλέπουμε τον καφέ μας να σερβίρεται σε μερικά από τα καλύτερα καφέ, καφέ-μπαρ, εστιατόρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα.

Στόχος μας είναι πάντα να δουλεύουμε παράλληλα με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες αξίες με εμάς, έχουν κοινή φιλοσοφία με τη δικής μας και είναι χαρά μας να τους βλέπουμε να εξελίσσονται.

Σας παροτρύνουμε λοιπόν να μας δώσετε μια ιδέα για το τι ψάχνετε και τι σχέση θα θέλατε να αναπτύξουμε.

Αν έχετε συγκεκριμένες ανάγκες (εξοπλισμός, εκπαίδευση, σέρβις), φροντίστε να μας ενημερώσετε και εμείς θα προσπαθήσουμε με κάθε δυνατό τρόπο να σας εξυπηρετήσουμε και να βρούμε μια λύση η οποία θα σας ταιριάζει και θα ικανοποιεί τις ανάγκες αλλά και τις προσδοκίες σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγγραφή πελάτη χονδρικής

 (προαιρετικό)

Μόλις συμπληρώσετε την φόρμα θα κάνετε λίγη υπομονή και η ομάδα του Roosters θα επικοινωνήσει μαζί σας.