Ιστορία

Δεν υπάρχει καλύτερο ξεκίνημα για τη μέρα, από αυτό που σου προσφέρει ένας καλός καφές. Σε αυτή την απλή σκέψη βασιστήκαμε και δημιουργήσαμε την εταιρία “The Roosters”.

Η απλότητα αυτής της σκέψης αποτυπώνεται ξεκάθαρα και στους χώρους μας, εκεί όπου η minimal αισθητική σου δίνει τη δυνατότητα να εστιάσεις σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία: στα αρώματα και τις γεύσεις που κατακλύζουν τον χώρο από το καβούρδισμα του καφέ.

Για εμάς, η δημιουργία του ιδανικού καφέ έχει πολλά κοινά με τη δημιουργία μιας ανθρώπινης σχέσης. Θέλει υπομονή, ειλικρίνεια και πολλή δουλειά.

Για αυτό, για τη δημιουργία του καφέ που μοιραζόμαστε με τον κόσμο αφιερώσαμε χρόνια έρευνας, ταξιδέψαμε χιλιόμετρα, εξερευνήσαμε νέες ποικιλίες, πειραματιστήκαμε με νέες επεξεργασίες και γευτήκαμε κάθε γουλιά με πολλή προσοχή, για να καταλήξουμε σε κάτι που μας κάνει πραγματικά υπερήφανους κάθε φορά που το προσφέρουμε.

Κι ενώ θέλουμε ο καφές μας να προσφέρει στον κόσμο στιγμές χαλάρωσης, εμείς οι ίδιοι, είμαστε πολύ αυστηροί με τις διαδικασίες που ακολουθούμε.

Επιλέγουμε μόνο υψηλής ποιότητας πράσινο καφέ, που ευδοκιμεί την συγκεκριμένη εποχή, ψήνουμε καθημερινά και αφού δοκιμάσουμε δειγματοληπτικά, αποστέλλουμε απευθείας στους πελάτες χονδρικής και στα καταστήματά μας.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι συνεργάτες μας να λαμβάνουν από εμάς μόνο φρέσκιες σοδειές.

Κι όπως η αγάπη για τον καλό καφέ έφερε εμάς κοντά, ελπίζουμε να φέρει και ακόμη περισσότερους ανθρώπους, γιατι ο καφές είναι πολλά περισσότερα απο μια κούπα, είναι όσα μοιράζονται οι άνθρωποι απολαμβάνοντας τον.
Και για να είμαστε εκεί σε όλες αυτές τις στιγμές, γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, προκειμένου να είμαστε σίγουροι πως αξίζουμε μια θέση στο τραπέζι τους.